Sunday, January 2, 2011

02.01.2011

nononnoniinoniononinoniiiiii
lõpuks teen siia nüüd selle lubatud pika postituse ome elust ja tegemistest vahepeal :)
enne vaheaja algust oli meil koolis eksamiperiood, mis läks ütleme nii, khmm, normaalselt :D:D lihtsalt ei jaksand õppida, magada sain ülivähe ja kohvi kallasin meeletutes kogustes endale sisse, aga eks see ole Sütevaka  ja ma olen sellega tegelikult juba isegi harjunud. tegelikult oleksin pidanud juba ammuammu aastatööd tegema hakkama, aga see selleks. pärast eksamiperioodi oli meil veel nädal aega koolis käia, algas uus periood, mis oli suht mõttetu, sest kõik õpitu on juba meelest läinud. poolaastat jäi lõpetama imeilus jõulukontsert, kus nägin palju neid inimesi, keda elusees poleks osanud oodata ja loota seal näha, väga väga armas oli.
vaheaeg algas jõuludega, mis oli järjekordne megane söömisüritus. toitu oli palju ja oi kui hea toit oli, tahaks prageu r.i.p. Meil käis isegi jõuluvana, kes oli perv ja täis nagu iga aasta:D:D kingid olid head ja jäin eluga rahule.
noniii siis pärast jõule panin tallinnassse ajama, kus oli megalahe hull pidu jnejnejneje. kõigepealt läksin vanavanemate juurde, nägin oma onu ja ja tema pere, väga armas oli :’) siis läksime tuppa ja vanaisa tuleb viinapudeliga:”Nooh, kallan sulle ka nüüd pitsitäie!” ml siuke. :D:d nojah:D ja siis räääkisime kella kolmeni öösel juttu. vanaisa pani vahepeal ülihäid nalju ja värke nagu nt: ” Merili, vot sina küll ei ole sita pealt riisutud.” ei väga armas:”D järgmine päev läksin linna mölllasime elisega seal ja jjubelahe oli kll. next day oli kauaoodatud klubipäev, ennem trippisime põhja-tallinnasse ja siis sealt hollywoodi, kus saime mingi 2 minutiga enamvähem sisse vip-uksest mingite hispaanlaste või türklastega :”’D  jaa klubis oli ikka reaaalne, möll nägin lambist päris mitut tuttavat ja sain uusi tuttavaid ka :ppppppppp. Muusika oli ka reaalselt hea. ja siis öösel trippisime edasi ühe sõbzzzu juurde, kus oli ka kõvvvv,  aint hommikul oli külmmmm :D ja no siis järgmine päev oligi igavasse pärnusse tagasiminek -.- 
oijahh siis oli paar päeva aega magada ning siis oli juba aastavahetus käes ja õige möll läks lahti. poh, et ma tegelt haige olin ja mu pea lõhkus naug maiteamis, aga siiski suutsin olla lõbus ja seltskondlik :) väga väga lahe ja hull aastavahetus oli :) mitukorda visati välja jne :D aga jah musid kõik.
nüüd tahaks veeta ülejäänud vaheajapäevad ilusate,heade, armsate ja kallite sõpradega ❤
loodan, et need, kes seda postitust soovisid, said siit midagi huvitavat lugeda:D:D


                                                    aastavahetus 2011| Siimu ja Sabinega

PS! Mainiks ära Liisa, sest ta on niiiiiiii pai ja Maria, sest ta oli valmis tulema ja päästma mind uusaastaööl, kui mul oleks päästmist vaja olnud. ❤❤❤❤❤❤
musid - kallid
M.



No comments:

Post a Comment