Monday, September 27, 2010

27.09.2010

Oehhh aeg läheb nii kiirest. Juba pühapäeval ongi minu sweet 16, hahaha irooniline -.-  Vahepeal on nii palju asju juhtunud. Näiteks eelmisel reedel käisime siis Mariega In'is. Esinesid: Suund on Pluuto, Twins Inc, Scansi ja Circus Runaways. Hea ja mõnus kontsert oli. Seejärel trippisime edasi Lauri sünnale, meiega olid ühinenud Mai,Karen ja Lily. Lauri sünnipäev oli mõnusalt glamuurne kuid samas ikka vana hea sünnipäevapidu. Väga nice õhtu oli (:
Laupäeval ajasin kell 6.45 end üles, et 7.45 bussile jõuda. Pidin 8.30 tööl olema. Kuni kella üheni olin tööl, mis oli väga mõttetu, enamuse ajas ma pmst lebotasin kusagil. Seejärel kihutasin koju end Tallinna minekuks sättima. Kell 16.00 läks buss kooli eest välja. Teepeal suutsin magama jääda ning nägin väga väga väga väga väga imelike lühiunenägusid :D:D
Tallinnasse jõudes oli meil tund aega vaba aega ning me läksime Vapianosse sööma Liisaga. Seal nägin oma sõpra Arnot, kellega koos me Slovakkias käisime( ta on mingi keskealine:D:D) ta tsillis koos Lauri Liivi ja Ott Leplandiga,,,,,,,,,, Pizza oli nämmi ja siis läksimegi teatrisse.
Näidend oli minu arvates üli üli hea. Ita Ever on lihtsalt niiiiiiiiiii super näitleja (:
Tagasiteel jäin jälle bussis magama -.- ja nägin jälle mingeid haigeid unenägude moodi asju :D:D:D
Pühapäeval lebotasin kodus, koristasin,käisin rattaga sõitmas ja vaatasin väheke õppimist.  Täna tulid meie kooli 10 hollandlast. Niipalju kui mina nendega kokku puutusin, siis jätsid nad väga pilves ja väga lollaka mulje :D:D:D Aga tegime Mariaga täiega laheda avastuse: Mr. Right haahahahahaha kooooomiline:D Füsa töö läks jälle niii nagu ta läks :D Aga muusika sain selle eest  A :)
hakkan õppima nüüüd :)



bisous-bisous,
M.

No comments:

Post a Comment